Skip to main content

“Running Man” Terima Idea untuk Games; Deadline ialah Mac 25

Ha... saya hari ni dapat tahu yang Running Man akan membuat satu episod istimewa dengan game yang dicadangkan oleh Runners semua... sebagai antara Runners yang paling hard die, saya dah hantar satu proposal untuk game yang bakal diorang main nanti... dapat atau tak tahu lah, kalau dapat sempoi beb!

Ok nilah yang saya cadangkan...

“Running Man” Is Accepting Game Ideas; Deadline Is March 25

Hello and good day to Running Man staff and member, to kick off my proposal for Running Man fan game idea, I am going to introduce myself first. My name is Muhd Tawakkal Halim from Malaysia. Accurately I am from Baling City (Not Bali ok… hehehehe) in the state of Kedah. Wow that is very accurate location, I hope you could please do not read that information… (LOL) I am 21 years old and currently student and not yet working. As many of other fans of Running Man (a.k.a Runners) I think they are not as hard die fan as me yet… (Maybe…) currently I really love the ranking episode of Running Man where Jae Suk hyung bullies Kwang soo hyung even Kwangsoo was ranked no.6, what a stomachache I had every time I watch it again…

So, I would like to suggest for the ranking game, but with a lot of better and new game for them. As people know, Muslim or people believe in Islam need to fasting for a month in Ramadhan (No FOOD no Water from dusk to dawn! Yet we adapt to it hehhe...). Why don’t Running Man member get the experience? Now this is what I suggest on;
Make a team; select a leader and other usual thing (that I love!)
1.      Musical Chair Of Suffering
a.       The condition of this game is there is 30-40 chairs which had fake and real sticker on it bottom, the member need to play the musical chair while searching the real chair. The real one is only 3-4 and every time the member sits down on fake chair they had to make a star jump (and please do not think that’s only, prepare an acupressure mat too… how evil am i!) and of course the musical chair game also play on the acupressure mat..
2.      Trampoline dodge ball game
a.       This game is played with 2 team playing together with a ball and a trampoline, the member jump and avoids the ball thrown by opposing team. It is the same as ordinary dodge ball; just it played on trampoline with a lot of hardness to shoot and to stay stable. The game ends when the entire members get hit. Oh, if the surviving members get to caught ball thrown by opponent one member may be revived. Simple yet fun game!
3.      Blind name tag survival elimination
a.       Of course, member plays the game on a limited space area like a room etc. Opposing team need to wear an eye patch and the other team need to avoid the opponent as long as they can. The longer the time more advantage to the team, the longest surviving team win the game.
Each time a team win the game, they get to choose what they want to eat at the end of the fasting period, yes at dawn. That’s mean no breakfast, no lunch just dinner with a lot of what they want to eat… hehehehe…. That’s it, hope you like the game I suggest…Wait, Running Man is a game with spy! Why not this time we let a spy play the role again. The spy mission is to seduce the member to eat something secretly. (the spy win if all of the member eat before dawn… hahahahahahaha… Haroro is the best at this right… ) that’s all thank you…

 Amacam best tak?

Popular posts from this blog

TIPS NAK LULUS MUET SPEAKING TEST!

Assalamualaikum, baru-baru ni Khaiz ada post entry pasal MUET, boleh tengok di SINI. Adalah seorang hamba Allah yang cantik comel kiut miut bertanya tentang tips tambahan untuk Speaking Test. Oklah Cik Adik RAIHANAH oiii, Khaiz akan jawab soalan bernas tu... untuk pengetahuan korang, MUET exam ni ada 4 Part.. Speak, Read,Listen dan Write. Test pertama MUET selalunya mestilah bahagian SPEAKING. So, How to pass this test?
SPEAKING TEST:
Speaking test ada dua part, first ialah Individual Task ( TASK A ). Examiner akan bagi soalan dan korang akan jawab sorang2 tanpa ada gangguan orang lain... ( OF COZ DALAM BI KAN.... ) Untuk task A:
untuk kita faham lagi cara test ni dilakukan, posisi calon dan pemeriksa ialah seperti ini,

TOPIK RAMALAN MUET SPEAKING TEST

ASSALAMUALAIKUM,
Dalam MUET, Speaking test ni tak ada soalan yang betul2 fixed (tetap) dan sentiasa berubah2 mengikut kumpulan yang akan menduduki exam tersebut. Tapi tak salah untuk mencuba menghafal tajuk2 penting manalah tahu kan tetiba masuk soalan yang dihafal kan best tu... Apapun soalan ramalan ni mungkin tidak akan muncul dalam exam so kena bersiap sedia untuk jawab soalan yang berbeza dari apa yang kita hafal. Namanya pun soalan ramalan. Purata 10 per 100 Soalan pun belum tentu mengena, tapi apapun fokus nya tetap sama dan mesti bersedia sebelum terkena...

KORANG NAK TAHU CARA SKOR "A" SEJARAH DALAM STPM, SPM ATAUPUN YANG SEANTERO DENGANNYA...

Bismillahirrahmannirrahim...

....بسم الله الرحمن الرحيم

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani....

Assalamualaikum W.R.T Sahabat...



KORANG NAK TAHU CARA SKOR "A" SEJARAH DALAM STPM, SPM ATAUPUN YANG SEANTERO DENGANNYA...
 Sebelum ni saya dah ceritakan mengenai sebab dan penyebab saya menulis blog ni dan yang seangkatan dengannya. Salah satu sebab yang saya utarakan ( Si PANJANG tanya, sebab apa tak ditimurkan ker? dibaratkan ker tapi diutarakan... ada sesiapa yang boleh jawab?) termasuklah nak berkongsi tips untuk belajar. 
Okeylah, sedikit kisah tentang peribadi ( Profile bak Kata Si PANJANG versi Orang Putih ) saya. Saya bukanlah budak yang terpandai atau terbijak (Mahupun yang terkacak... ) ketika menuntut di Sekolah dahulu. Ponteng sekolah macam orang lain juga, malas turun kantin waktu rehat macam orang lain juga, PANJANG KATA " I'm not different from others, but i'm different from someone " ( Ni pun Si PANJANG versi Orang Putih juga ).