Skip to main content

RM; Kim Woo Bin, Ha Neul, Junho tetamu episod terbaru?

Assalamualaikum w.r.b

Baiklah pergi mengaji,
sebelum kamu berkerja,
jadilah seorang haji,
Janganlah menghisap ganja

Ada kena mengena ker?


Woo Bin, Ha Neul and Junho
Selepas berakhirnya penggambaran filem "TWENTY", pihak penerbitan filem tersebut telah menghantar 3 teraju filem tersebut menyertai rancangan variasi Running Man. Berkemungkinan besar untuk mempromosikan filem tersebut di TV. Kim Woo Bin, Kang Ha Neul dan Junho dijangka akan ikut serta sebagai tetamu jemputan dalam program variasi Running Man tersebut pada minggu hadapan.


Kenyataan rasmi menyatakan, “There is an effort trying to coordinate for their appearance on ‘Running Man,’ but the episode’s concept and their schedules have yet to be confirmed."


TRANSLATE; "Terdapat usaha cuba untuk menyelaraskan untuk penampilan mereka pada 'Running Man,' tetapi konsep episod dan jadual mereka masih belum disahkan." 

(GOOGLE TRANSLATE AJER... HEHEHEH)

Filem "TWENTY" bakal ditayangkan di korean pada 25 mac manakala di seluruh dunia bermula 30 mac. So PASTIKAN KORANG LAYAN FILEM TERSEBUT NGAN EPISOD RM NI!

Popular posts from this blog

TIPS NAK LULUS MUET SPEAKING TEST!

Assalamualaikum, baru-baru ni Khaiz ada post entry pasal MUET, boleh tengok di SINI. Adalah seorang hamba Allah yang cantik comel kiut miut bertanya tentang tips tambahan untuk Speaking Test. Oklah Cik Adik RAIHANAH oiii, Khaiz akan jawab soalan bernas tu... untuk pengetahuan korang, MUET exam ni ada 4 Part.. Speak, Read,Listen dan Write. Test pertama MUET selalunya mestilah bahagian SPEAKING. So, How to pass this test?
SPEAKING TEST:
Speaking test ada dua part, first ialah Individual Task ( TASK A ). Examiner akan bagi soalan dan korang akan jawab sorang2 tanpa ada gangguan orang lain... ( OF COZ DALAM BI KAN.... ) Untuk task A:
untuk kita faham lagi cara test ni dilakukan, posisi calon dan pemeriksa ialah seperti ini,

TOPIK RAMALAN MUET SPEAKING TEST

ASSALAMUALAIKUM,
Dalam MUET, Speaking test ni tak ada soalan yang betul2 fixed (tetap) dan sentiasa berubah2 mengikut kumpulan yang akan menduduki exam tersebut. Tapi tak salah untuk mencuba menghafal tajuk2 penting manalah tahu kan tetiba masuk soalan yang dihafal kan best tu... Apapun soalan ramalan ni mungkin tidak akan muncul dalam exam so kena bersiap sedia untuk jawab soalan yang berbeza dari apa yang kita hafal. Namanya pun soalan ramalan. Purata 10 per 100 Soalan pun belum tentu mengena, tapi apapun fokus nya tetap sama dan mesti bersedia sebelum terkena...

KORANG NAK TAHU CARA SKOR "A" SEJARAH DALAM STPM, SPM ATAUPUN YANG SEANTERO DENGANNYA...

Bismillahirrahmannirrahim...

....بسم الله الرحمن الرحيم

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani....

Assalamualaikum W.R.T Sahabat...KORANG NAK TAHU CARA SKOR "A" SEJARAH DALAM STPM, SPM ATAUPUN YANG SEANTERO DENGANNYA...
 Sebelum ni saya dah ceritakan mengenai sebab dan penyebab saya menulis blog ni dan yang seangkatan dengannya. Salah satu sebab yang saya utarakan ( Si PANJANG tanya, sebab apa tak ditimurkan ker? dibaratkan ker tapi diutarakan... ada sesiapa yang boleh jawab?) termasuklah nak berkongsi tips untuk belajar. 
Okeylah, sedikit kisah tentang peribadi ( Profile bak Kata Si PANJANG versi Orang Putih ) saya. Saya bukanlah budak yang terpandai atau terbijak (Mahupun yang terkacak... ) ketika menuntut di Sekolah dahulu. Ponteng sekolah macam orang lain juga, malas turun kantin waktu rehat macam orang lain juga, PANJANG KATA " I'm not different from others, but i'm different from someone " ( Ni pun Si PANJANG versi Orang Putih juga ).