Skip to main content

Running Man episode 237 Review

RUNNING MAN EPISOD 237 "SCHOOL OPENING SPECIAL" credited to Dramabeans.com

Ha... sekarang saya akan review RM episod 237 so kita enjoy! ( Untuk pengetahuan anda, saya translate guna google dulu buat sementara waktu, bila saya free saya akan repair bahasa broken google erk.. )


Ia adalah permulaan tahun akademik baru di Korea, yang juga merupakan masa yang tepat untuk membuat kawan-kawan baru dan berpotensi lovelines baru. Sekumpulan wanita datang bermain dengan cast pada kedua-duanya dan bersedia untuk mengambil apa-apa halangan, dari halangan untuk terbang kerusi, dan soalan trivia. Bersedia untuk permainan ketegangan yang penuh yang memerlukan pasangan kita untuk menggunakan otak mereka dan memikirkan apa yang akan menjaga mereka di atas atau menarik mereka ke bawah ke bawah.


EPISOD 237. Penyiaran pada 8 Mac, 2015.



Pada pagi Mac pantas ini, Ahli lelaki Running Man ambil perhatian ketiadaan Ji-hyo pada pembukaan, yang hanya boleh bermaksud satu perkara: tetamu wanita. Masa untuk memenuhi tetamu hari ini: Hani EXID ini (daripada yang addictively menarik "Up & Down" lagu, pelakon Nam Ji-hyun (Apa Dengan Keluarga ini), Jung So-min (Big Man), dan Yoon So-hee (Pintu Rahsia) , bulat oleh rookie idola Yerin (GFriend).

Dengan semua keindahan ini, Ji-hyo mendapat sambutan yang kurang memberangsangkan. Dalam mana-mana kes, Freshman Race hari ini bertepatan dengan permulaan tahun akademik baru (seperti sekolah-sekolah di Korea bermula pada bulan Mac, yang bertentangan dengan mengatakan, Ogos atau September di Amerika).

Kemudian ia adalah masa untuk mengumumkan pasangan kita: Jae-suk dan Hani, Jong-Kook dan Ji-hyun ("Anda akan pergi melalui banyak hari ini!" "Dia nags banyak"!), Gary dan Jadi-min, Kwang- soo dan So-hee, dan Suk-jin dan Yerin. Yang meninggalkan Haha kecewa dengan Ji-hyo. Haha (untuk kakitangan): "Mengapa kamu semua melakukan ini kepada saya?"



Pasangan kita akan bermula dengan memilih item dan bertukar-tukar mereka berdasarkan petunjuk yang diperoleh dari memenangi misi hari ini. Sesiapa yang berakhir dengan perkara yang betul pada akhirnya akan menang. Untuk mengejutkan semua orang, wanita mengenakan bayaran di meja untuk merebut item yang. Sesuatu yang memberitahu saya ini adalah kanak-kanak perempuan dalam untuk memenanginya.

Haha adorably memainkan Wingman untuk Kwang-soo, menghantar yang ingin So-hee. Kwang-soo kagum dengan potongan logik beliau, mengaitkannya kepada menjadi pelajar KAIST. Sementara itu, Jae-suk boleh difahami untuk keletihan Hani ini diberi jadual yang ketat sebagai idola dalam.

Dia yang dapat menolak pada senyuman, tetapi dia turun untuk kiraan tidak lama lagi cukup. Apabila dia akhirnya bangun, jenaka Jae-suk, "Saya fikir anda telah mati." Beliau juga bersendawa melalui tingkap dan meminta maaf selepas itu.

Pasukan kami berkumpul di gimnasium, disambut oleh akupunktur yang teramat mengalu-alukan tikar. Suk-jin dan Yerin adalah secara berseloroh dirujuk sebagai "Star Junior" Pasukan untuk jurang usia 30 tahun di antara mereka. Gary teases Jadi-min untuk pilihan perkataan yang luar biasa beliau dalam perbendaharaan kata dia, maka lelaki itu menunjukkan bahawa So-hee sesuai rang undang-undang kepada jenis gadis Kwang-woo cenderung untuk suka.

Sudah tentu, yang hanya menyebabkan Kwang-soo untuk mengepam merah jambu yang lebih mendalam. Apabila Ji-hyun tiba, dia terang dakwaan bahawa Jong-Kook tidak mengomel di dalam kereta, tetapi mereka itu tahu bahawa hari masih muda. Kwang-soo: "Setelah anda selesai permainan, itulah apabila kritikan itu bermula." Ji-hyo: "Anda tidak akan mendengar akhir jika anda tidak melakukannya dengan baik."

Dalam perlawanan pertama ini, guys kita akan membawa rakan sepasukan wanita mereka, melambungkan mereka lebih halangan, piggyback mereka di atas tikar akupunktur (ow!), Menggigit makanan ringan, dan kemudian akhirnya membuang dan menangkap bola di antara mereka. Oh, semua berkaki ayam, tetapi kami tahu yang akan diberikan.




Jong-Kook pertama untuk melambungkan Ji-hyun lebih halangan, walaupun dia akhirnya tergelincir di atas tikar. Sesetengah lelaki mempunyai masa yang lebih mudah pada ia daripada yang lain, tetapi Ji-hyun adalah yang pertama untuk menggigit pada snek beliau. Jong-Kook dan Ji-hyun mempunyai kusyen bagus masa plumbum manakala hyungs mat terus membuang (dan gagal) untuk melambungkan rakan sepasukan mereka ke atas.

Di antara tiga pasukan cuba untuk melambungkan dan menangkap bola lagi dan lagi, itu Gary dan Jadi-min yang berjaya pertama. Apabila Suk-jin meminta handikap, Kwang-soo senyap cuba untuk meningkatkan halangan Jong-Kook ini.

Jong-Kook kata yang diperlukan untuk kekal rendah supaya kejatuhan mencederakan Ji-hyun, tetapi yang hanya menyerang sehingga pertengkaran antara lelaki, semua, Anda tidak bimbang kira-kira AS untuk tempoh lima tahun yang lalu.



Seperti yang dijangka, Jong-Kook mendahului, dan kali ini, Yerin hop lebih halangan. Ooh, pintar. Baki perjuangan pasukan bola bagi apa-apa mereka boleh melihat, dan ia Jae-suk dan Hani yang merebut tempat kedua.


Kwang-soo mendapat dipanggil keluar untuk cuba bertindak sejuk berbanding dorky (tetapi dicintai) pelbagai persona beliau. Jong-Kook dan Ji-hyun menerajui untuk kali ketiga pada pusingan ketiga, walaupun Kwang-soo dan So-hee mengejar tidak lama lagi cukup.


Selepas beberapa percubaan di campur tangan, kedua-dua pasangan melemparkan bola sehingga mereka pada masa yang sama ... dan ia Kwang-soo dan So-hee yang tersangkut tempat ketiga. Manakala pasukan tempat pertama dan kedua mendapat petunjuk dan peluang untuk menukar papan tanda cinta, pasukan tempat ketiga kami hanya boleh melakukan satu switcharoo.



Walaupun Jae-suk dan Hani menukar barangan di sekeliling, Suk-jin menunjukkan bahawa penukaran pertama adalah hampir tidak bermakna sejak pasukan mempunyai begitu sedikit untuk pergi kira. Jae-suk memberitahu beliau untuk berdiam diri jika dia tidak di zon pemenang.

Jadi-min comel di luar tarikh perbendaharaan kata ini muncul semula apabila dia memberitahu Gary yang dia mahu "menyimpan" tanda cinta semasa mereka. Menggunakan petunjuk bahawa cinta "pedas" lebih baik daripada "melekit" satu, mereka menukar daripada minyak lada panas.

Kemudian ia pergi ke kolam renang di mana pasukan kami akan terlibat dalam permainan yang kelihatan seperti hibrid Pop-Up Permainan Pirate dan kerusi terbang (kanak-kanak lelaki akan memasukkan "pedang" ke dalam tong bernombor sehingga wanita pergi terbang). Wanita kami mempunyai penghormatan duduk di kerusi panas, dan tindak balas yang bercampur antara lelaki antara pelepasan dan kesedihan.



Dalam pusingan rock-kertas-gunting, pemastautin kami Lady Luck aka Ji-hyo memilih kedua-dua pasukan pertama untuk bermain. Mereka pada mulanya memilih Jae-suk dan Hani pertama, tetapi prestasi yang sentiasa menarik "Up & Down" sudah cukup untuk membatalkan pilihan itu.

Yang membawa kepada tarian-off yang akan menentukan siapa yang akan duduk di kerusi panas itu. So-hee tarian dengan Kwang-soo kelihatan seperti lurus daripada sebuah kelab, manakala gelombang comel Ji-hyun mempunyai yang lain merujuk kepada sebagai "gelombang pelajar model." Jadi-min tarian ini tradisional (untuk mengalahkan electronica) telah semua orang menerobos usus yang , tetapi anda Harus memberi mata beliau kerana melakukan kepadanya hingga akhir.

Maknae Yerin memberikan ia semua dia sampai ke titik bahawa dia sengaja lutut-menendang dirinya. Ouch. Tetapi sebaik sahaja GFriend tunggal datang pada, ia segera beralih ke koreografi lagu ... tetapi kemudian kembali semula kepada tarian hilariously dibesar-besarkan ketika perubahan muzik lagi. LOL.



Bergerak beliau begitu ketagihan yang tidak lama, dia mendapat yang lain melakukan perkara yang sama. Walaupun selepas semua usaha itu, bagaimanapun, Jae-suk dan Hani yang berbintik-Tompok terhadap Kwang-soo dan So-hee. Jae-suk: "Adakah anda benar-benar membenci Aku dan [Kwang-soo] yang banyak?"

Jae-suk cuba tarian ritual dan juga spews air dengan harapan bahawa So-hee akan terbang pertama. Cuba pertama Kwang-soo adalah tak berguna, jadi dia mencerminkan tarian dan air ritual Jae-suk, walaupun kali ini dia memuntahkannya air ke muka Jae-suk ini. Dua kali.

Kedua-dua Jae-suk dan Kwang-soo mendapatkan melalui dua percubaan pertama mereka tanpa kejadian (banyak untuk melegakan mereka) dan apa-apa pula selepas itu membuat mereka lebih saraf. Dengan baki tiga slot, Jae-suk memasukkan lagi pisau lain ...



... Dan tiada apa yang berlaku. Jae-suk kelihatan seperti dia akan tarik sesuatu sebab takut bangunan, dan rahang Kwang-soo itu jatuh kagum. Sekarang Jae-suk dan Kwang-soo memasukkan pedang terakhir mereka pada masa yang sama ... dan itu So-hee yang pergi terbang.

Tiada siapa yang mahu memenuhi pandangan Jae-suk selepas menyaksikan nasib potensi mereka. Tetapi apabila Jae-suk menunjukkan bahawa kaum lelaki, mereka semua bangkit segera, tidak mengambil berat bahawa mereka perlu mendapatkan basah dan berangkat melalui kolam renang untuk mendapatkan kembali ke Jae-suk pertama. Kemudian apabila Suk-jin pelukan dia pertama, Jae-suk memberitahu beliau bahawa itu hari bertuah itu.



Kwang-soo memilih bilangan malang dan cuba main-main dengan kepala Suk-jin mengenai pilihan pertamanya. Tetapi Suk-jin melakukan, Yerin yelps ... dan tiada apa yang berlaku. Jae-suk dan Suk-jin pergi ke belakang dan sebagainya, dan pada satu ketika, Hani menegaskan pada empat walaupun dia sambil berkait bahawa ia akan menjadi lucu jika dia pergi terbang selepas semua desakan itu.

Mujurlah, tiada apa yang berlaku. Suk-jin bertukar kepada Kwang-soo nasihat, tetapi ia bertentangan dengan amaran Kwang-soo mengenai jumlah sembilan. Dan kemudian membayar untuk itu apabila Yerin pergi terbang ke dalam kolam.

Jong-Kook dan Ji-hyun adalah berpasangan di sebelah naik terhadap Jae-suk, dan nombor untuk mengelakkan masa ini adalah tiga. Apabila Jae-suk membolehkan Jong-Kook pergi pertama, hidangan Spartakooks kembali, "Tidakkah saya boleh menikam Jae-suk?"



Kedua-dua Jae-suk dan Jong-Kook berseru nombor sehingga Jae-suk akhirnya memanggil tiga. Kita tahu bahawa ertinya Hani akan diterbangkan dari tempat duduknya dan yep, ke dalam kolam dia pergi. Selepas itu, dia dengan terang mengatakan bahawa adalah sumpalan masih di tempat. Heh.

Tetapi yang terbaik adalah Gary, yang memilih bilangan malang betul pada permulaan. Dia hampir tidak boleh percaya walaupun selepas Jadi-min diusir dari kerusi beliau. Jadi kini ia turun kepada Haha dan Ji-hyo vs Jong-Kook dan Ji-hyun, dan Haha hilang percubaan pertamanya.

Kemudian Jong-Kook memilih empat dan Ji-hyun pergi terbang, meletakkan Haha dan Ji-hyo di tempat pertama. Sekali lagi, tiga pasukan teratas kami diberi peluang untuk menukar barangan di sekitar. Jong-Kook dan Ji-hyun diberikan "ya / tidak" soalan, untuk mereka yang bertanya, "Adakah ia mempunyai apa-apa kaitan dengan api?" Jawab: "Tidak"



Haha dan Ji-hyo diberi peluang untuk bertanya soalan juga, jadi Haha meminta apa jenis "eksperimen" akan berlaku di lokasi misi akhir. Dia diberitahu bahawa ia melibatkan kepadatan. Itu maklumat, tetapi tidak benar-benar membantu menyimpulkan apa-apa untuk mereka. Sebaik sahaja mereka membuat suis mereka (lilin lilin untuk guli), ia tidak boleh dibuat asal.

So-hee membuat potongan berminat dalam kereta oleh mencatatkan bahawa air itu dicelup kerana ia jelas warna yang sama seperti sirap jagung. Beliau berpendapat bahawa perkara semua orang akan digabungkan pada akhir, tetapi pasukan yang mempunyai item yang mempunyai ketumpatan yang paling ringan akan menang. Smart.

Walaupun duo yang sibuk menggunakan noggins mereka, snek Hani dalam keretanya. Matanya pergi luas apabila dia mendengar bahawa pameran itu pernah memberikan sebuah cincin berlian sebagai hadiah. LOL, ekspresi muka dia adalah yang terbaik.



The Brothers Mudah dan rakan sepasukan mereka adalah pertama yang tiba di misi ketiga mereka, di mana mereka perlu memanjat tangga sebuah bukit membawa gergasi boneka beruang, dan rakan sepasukan mereka akan perlu menjawab satu soalan trivia.

Ia kedengaran cukup mudah, tetapi tiada apa yang pernah mudah di acara ini. Mereka anak patung telah duduk di dalam hujan, yang bermaksud mereka basah dan berat. Persoalannya, bagaimanapun, adalah cara yang sama sekali berbeza. Suk-jin tahu lagu 1989 "Satu Wanita Ideal," namun dia berhujah, "Yerin dilahirkan pada tahun 1996!"

Tetapi manakala Yerin tahu lagu, dia tidak tahu lirik tertentu. Dan kemudian oleh masa yang Suk-jin kembali ke bawah, dia memilih untuk berehat seketika sebelum diberi soalan seterusnya. Ha.



Walaupun Gary mengetahui apa gred yang paling rendah dalam sistem penggredan akademik Korea adalah, dia tidak tahu apa yang ia ("ga") bermaksud. Jadi begitu juga-min, yang membuat tekaan anyway, tetapi ia salah.

Tetapi Jadi-min berasa yakin tentang mitologi Yunani beliau, dan eureka! Itu betul. Suk-jin membuat pendakian sedih sehingga bahagian atas, beliau mengulangi soalan Harry Potter kepada dirinya sendiri di sepanjang jalan. Dia kecewa apabila dia mendapat tahu bahawa Yerin tidak tahu apa-apa mengenai Potterverse.

Perkara yang kelihatan menyebelahi Kwang-soo dan So-hee, akhir yang betul mengenal pasti "La Cucaracha" lagu sebagai rujukan kepada lipas. Kwang-soo nampaknya tidak percaya pada mulanya, namun, ini bermakna mereka mengambil tempat kedua.



Pasukan lain cuba yang terbaik untuk keadaan huru-hara dengan Jae-suk dan otak Hani mengenai "Satu Wanita Ideal" lyrics, menawarkan bahawa itu seorang wanita yang bertemu "dengan putih mata orang lain." Apabila Hani mendapat salah anyway, Jae -suk Jenaka bahawa dia tahu bahawa mereka tidak akan menang hari ini dari saat dia berdengkur di dalam kereta.

Walaupun dengan sageuks beberapa di bawah tali pinggang beliau, trivia masih tidak adalah salah satu kekuatan Ji-hyo itu. Ditanya di mana hotspot untuk anak-anak muda di era Joseon, Gary sengaja memberikan dari jawapan yang betul ("Apgujeong"). Hanya yang Ji-hyo nama-nama tempat yang berbeza dan bukannya.

Jae-suk dan Hani merobek tempat ketiga dengan menjawab soalan trivia mereka dengan betul. Miskin Suk-jin telah tidak dibuat ia turun tangga apabila dia mendengar berita itu, dan bahawa pukulan solo dia berdiri dengan gergasi teddy bear yang menyedihkan lagi lucu. Caption: "Dan mereka berkata burung awal adalah yang pertama berkembang letih ..."



Pasukan kami berkumpul sekali lagi untuk satu swap akhir. Flashback A mengajar kita bahawa Jae-suk dan Hani mengesyaki bahawa misi hari ini mempunyai kaitan dengan titik didih perkara '. Jadi berikut logik itu, mereka percaya bahawa itu sama ada panas minyak lada atau sirap jagung yang mereka cari. Mereka pergi untuk minyak lada panas.

Kwang-soo mempunyai masalah memikirkan di mana dia terbaik perlu membaca petunjuk sehingga beliau akhirnya memberitahu Taek PD bahawa ini adalah tanda-tanda yang pertama dia diterima hari ini. Jae-suk kemudian mengambil peluang untuk mencela Kwang-soo lagi, dengan mengatakan bahawa itu-hee akan berakhir memikirkan semua keluar seorang diri pula.

Sekurang-kurangnya Kwang-soo dan So-hee bayangan itu memberitahu mereka bahawa mereka kini dalam tiga teratas. Walaupun kedua-dua membincangkan dalam bisikan tentang perkara yang akan terapung di bahagian atas, Suk-jin dan Yerin menyeru bahawa mereka tidak pernah melihat apa yang kelihatan seperti perkara hari ini.



Gary dan Jadi-min adalah dimaklumkan bahawa mereka kini di tempat kelima dengan item sirap jagung mereka. Ia kelihatan seperti mereka telah melambung di sekitar idea ketumpatan terlalu, jadi oleh itu, mereka mengambil minyak lada panas dari Kwang-soo dan So-hee.

Kini semua itu tinggal adalah untuk menguji segala-galanya dalam silinder yang panjang dan melihat apa yang akan terapung di bahagian atas. Sebelum Jae-suk boleh tuangkan air itu, Jong-Kook dan Ji-hyun bertanya jika mereka boleh meletakkan guli mereka dalam pertama.

Suk-jin dan kacang tanah Yerin itu jatuh tepat ke bawah, tetapi apabila Kwang-soo bermula mencurah dalam sirap, kacang tanah yang naik ke atas. Jong-Kook dan Ji-hyun mengharapkan sepenuhnya guli mereka jatuh ke bawah ... dan sebagainya yang mereka lakukan.



Cukup menarik, lilin lilin terapung di atas air dengan kacang tanah. Akhir sekali, Gary menuangkan dalam minyak, dengan harapan untuk mengambil lilin lilin dan kacang tanah ke bawah. Dan manakala kacang slip ke lapisan minyak-air, lilin lilin terapung dengan selamat di bahagian atas, menjadikan Haha dan Ji-Hyo sebagai pemenang kita hari ini.

GAMBAR-GAMBAR LAIN!


 


 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

Popular posts from this blog

TIPS NAK LULUS MUET SPEAKING TEST!

Assalamualaikum, baru-baru ni Khaiz ada post entry pasal MUET, boleh tengok di SINI. Adalah seorang hamba Allah yang cantik comel kiut miut bertanya tentang tips tambahan untuk Speaking Test. Oklah Cik Adik RAIHANAH oiii, Khaiz akan jawab soalan bernas tu... untuk pengetahuan korang, MUET exam ni ada 4 Part.. Speak, Read,Listen dan Write. Test pertama MUET selalunya mestilah bahagian SPEAKING. So, How to pass this test?
SPEAKING TEST:
Speaking test ada dua part, first ialah Individual Task ( TASK A ). Examiner akan bagi soalan dan korang akan jawab sorang2 tanpa ada gangguan orang lain... ( OF COZ DALAM BI KAN.... ) Untuk task A:
untuk kita faham lagi cara test ni dilakukan, posisi calon dan pemeriksa ialah seperti ini,

TOPIK RAMALAN MUET SPEAKING TEST

ASSALAMUALAIKUM,
Dalam MUET, Speaking test ni tak ada soalan yang betul2 fixed (tetap) dan sentiasa berubah2 mengikut kumpulan yang akan menduduki exam tersebut. Tapi tak salah untuk mencuba menghafal tajuk2 penting manalah tahu kan tetiba masuk soalan yang dihafal kan best tu... Apapun soalan ramalan ni mungkin tidak akan muncul dalam exam so kena bersiap sedia untuk jawab soalan yang berbeza dari apa yang kita hafal. Namanya pun soalan ramalan. Purata 10 per 100 Soalan pun belum tentu mengena, tapi apapun fokus nya tetap sama dan mesti bersedia sebelum terkena...

KORANG NAK TAHU CARA SKOR "A" SEJARAH DALAM STPM, SPM ATAUPUN YANG SEANTERO DENGANNYA...

Bismillahirrahmannirrahim...

....بسم الله الرحمن الرحيم

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani....

Assalamualaikum W.R.T Sahabat...



KORANG NAK TAHU CARA SKOR "A" SEJARAH DALAM STPM, SPM ATAUPUN YANG SEANTERO DENGANNYA...
 Sebelum ni saya dah ceritakan mengenai sebab dan penyebab saya menulis blog ni dan yang seangkatan dengannya. Salah satu sebab yang saya utarakan ( Si PANJANG tanya, sebab apa tak ditimurkan ker? dibaratkan ker tapi diutarakan... ada sesiapa yang boleh jawab?) termasuklah nak berkongsi tips untuk belajar. 
Okeylah, sedikit kisah tentang peribadi ( Profile bak Kata Si PANJANG versi Orang Putih ) saya. Saya bukanlah budak yang terpandai atau terbijak (Mahupun yang terkacak... ) ketika menuntut di Sekolah dahulu. Ponteng sekolah macam orang lain juga, malas turun kantin waktu rehat macam orang lain juga, PANJANG KATA " I'm not different from others, but i'm different from someone " ( Ni pun Si PANJANG versi Orang Putih juga ).