Skip to main content

RM; Kang Gary Ke Macau


Kang Gary Yang Ku Sayang
Selamat Datang Ke Macau
Semoga Engkau Akan Disayang
Peminat Semua Akan Meracau

Hahahaha lawak2 kah3..

Assalamualaikum w.r.b

Gary dari kumpulan Leessang akan mengadakan konsert solonya pada 21 Mac 2015, Sabtu di The Theatre Venice, Macau, China. anjuran Jacso ent.

Cool Guy
Gary berjaya memenuhi janjinya dalam tempoh yang singkat, yang sebelum ini beliau menyebut bahawa beliau berharap dapat bertemu peminat sekali lagi semasa beliau membuat konsert di Hong Kong, pada bulan September 2014.

Gary dari Running Man akan menyanyikan lagu-lagu sendiri semasa konsert yang akan datang. Selain itu, peminat juga akan mempunyai peluang untuk berinteraksi dan mengambil bahagian dalam permainan dengan Kang Gary.HOW'DYA!
Penyanyi Korea Perempuan, Jung-Da Lam juga dijemput untuk menjadi tetamu khas konsert ini.

Untuk memastikan tiket konsert yang lebih berpatutan kepada lebih peminat Gary, penganjur memutuskan untuk meletakkan harga tiket masuk pada harga rendah yang berpatutan : $ 880/550.

Akhir sekali, Gary berharap untuk merasai makanan tempatan yang terkenal di Macau tidak lama lagi.


(Si PANJANG kata loveline JiGary takkan habis dalam hati Runners kan kan kan..)

Comments

Popular posts from this blog

TIPS NAK LULUS MUET SPEAKING TEST!

Assalamualaikum, baru-baru ni Khaiz ada post entry pasal MUET, boleh tengok di SINI. Adalah seorang hamba Allah yang cantik comel kiut miut bertanya tentang tips tambahan untuk Speaking Test. Oklah Cik Adik RAIHANAH oiii, Khaiz akan jawab soalan bernas tu... untuk pengetahuan korang, MUET exam ni ada 4 Part.. Speak, Read,Listen dan Write. Test pertama MUET selalunya mestilah bahagian SPEAKING. So, How to pass this test?
SPEAKING TEST:
Speaking test ada dua part, first ialah Individual Task ( TASK A ). Examiner akan bagi soalan dan korang akan jawab sorang2 tanpa ada gangguan orang lain... ( OF COZ DALAM BI KAN.... ) Untuk task A:
untuk kita faham lagi cara test ni dilakukan, posisi calon dan pemeriksa ialah seperti ini,

TOPIK RAMALAN MUET SPEAKING TEST

ASSALAMUALAIKUM,
Dalam MUET, Speaking test ni tak ada soalan yang betul2 fixed (tetap) dan sentiasa berubah2 mengikut kumpulan yang akan menduduki exam tersebut. Tapi tak salah untuk mencuba menghafal tajuk2 penting manalah tahu kan tetiba masuk soalan yang dihafal kan best tu... Apapun soalan ramalan ni mungkin tidak akan muncul dalam exam so kena bersiap sedia untuk jawab soalan yang berbeza dari apa yang kita hafal. Namanya pun soalan ramalan. Purata 10 per 100 Soalan pun belum tentu mengena, tapi apapun fokus nya tetap sama dan mesti bersedia sebelum terkena...

KORANG NAK TAHU CARA SKOR "A" SEJARAH DALAM STPM, SPM ATAUPUN YANG SEANTERO DENGANNYA...

Bismillahirrahmannirrahim...

....بسم الله الرحمن الرحيم

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani....

Assalamualaikum W.R.T Sahabat...KORANG NAK TAHU CARA SKOR "A" SEJARAH DALAM STPM, SPM ATAUPUN YANG SEANTERO DENGANNYA...
 Sebelum ni saya dah ceritakan mengenai sebab dan penyebab saya menulis blog ni dan yang seangkatan dengannya. Salah satu sebab yang saya utarakan ( Si PANJANG tanya, sebab apa tak ditimurkan ker? dibaratkan ker tapi diutarakan... ada sesiapa yang boleh jawab?) termasuklah nak berkongsi tips untuk belajar. 
Okeylah, sedikit kisah tentang peribadi ( Profile bak Kata Si PANJANG versi Orang Putih ) saya. Saya bukanlah budak yang terpandai atau terbijak (Mahupun yang terkacak... ) ketika menuntut di Sekolah dahulu. Ponteng sekolah macam orang lain juga, malas turun kantin waktu rehat macam orang lain juga, PANJANG KATA " I'm not different from others, but i'm different from someone " ( Ni pun Si PANJANG versi Orang Putih juga ).