Klik2 Mr Nuff

Tuesday, 31 March 2015

0

"First GiveAway By SiPanjangKata"

Assalamualaikum, Hari ni kesemua penulis blog Sipanjangkata ni dah ambil kata sepakat lagi kata sepakan penalti menyekat serangan pihak berpakat tanpa perlu menyakat pihak lawan yang disakat.... oih sudah lah tu... pening aku dengar!
Yang kami berpakatnya ialah untuk mengadakan first GA blog Sipanjangkata ini. Ha... first GA ni memang la payah sikit sebab tak ada sponsor yang nak sponsor tapi kami bertigalah ( bakal berempat tak lama lagi.. hehehe ) yang sponsor hadiah kat pemenang GA ni...yang katana Khaiz sponsor sebab famili dia ke Jepun tahun lepas n beli 3 set katana kayu, diorang buat katana sendiri pastu jual. So kalau korang cikgu ker janganlah hantam anak murid guna katana tu erk... hahahaha... 
oklah untuk syarat-syarat penyertaan ialah; 


1. Follow blog sipanjangkata, IG karlel95, add FB MuhdtHalim (so, korang senang nak tahu update tentang GA ni kan... )
2. Buat entry "First GiveAway By SiPanjangKata" dan copy paste gambar di atas.
3. Tinggalkan url entry anda di ruangan komen, kalau tak tinggalkan url confirm tak masuk dalam list peserta GA ni...
Pemenang dipilih dengan rawak melalui cabutan random.org. Tarikh tutup GA ni ialah 30 April 2015
Hadiah yang bakal diterima pemenang!:
Mini Cooper Racer Race Tin
Wooden Katana ( Pedang kayu jepun )beli dekat Akita dulu.
Line karakter keychain

DAH HABIS DAH!!! JOIN YANG LAIN PULAK OK!!!