Skip to main content

HaHa Mahu Anaknya Jadi G-Dragon 2

Credit to Running Man Muhan, by Mr Khaiz Halimi

Haha mendedahkan bahawa dia mahu anaknya membesar menjadi seperti G-Dragon.

Semasa siaran 16 Mac Healing Camp terbitan SBS , Haha berkata, "Saya mahu anak saya Dream, menjadi penyanyi."
Haha Wants His Son to Become the ‘Second G-Dragon’


Mengenai anaknya Dream, Haha berkata, "Beliau seorang budak yang sangat baik. Walaupun dia masih muda, dia jarang menangis. "

Haha dan Byul terus bermegah mengenai anak lelaki mereka, "Dream mempunyai kulit yang sangat baik. Apabila kami membawanya keluar, dia menonjol kerana kulitnya begitu putih dan bersinar" Ujar HaHa.

Haha berkata, "Saya harap Dream akan menjadi 'GD Kedua' (Big Bang G-Dragon) dan membalas dendam bagi saya (Merujuk pada episod Running Man yang melibatkan HaHa dibuli GD). Saya ingin dia akan mencapai perkara-perkara yang saya tidak dapat capai sebagai penyanyi. Saya harap dia akan berjaya sebagai penyanyi. Walaupun dia mungkin akan terlibat dalam skandal dan khabar angin yang buruk, tetapi saya mahu melihat dia meneruskan karier sebagai penyanyi walaupun dia terpaksa merasai kepahitan hidup".

(Si Pendek ngan Si PANJANG masing-masing mengangguk tanda setuju, aku tak sabaq nak tengok Dream buli GD lepas ni.. hehehehe... kata Si PANJANG... )

Tolong Click,
1. Football Fanatics! LIVE BPL match on your phone? Get your 30 days pass!
2. Did you know that tiles can be painted too?
3. Improve your #ikeaprivatelife with a bedroom & bathroom makeover!

Comments

Popular posts from this blog

TIPS NAK LULUS MUET SPEAKING TEST!

Assalamualaikum, baru-baru ni Khaiz ada post entry pasal MUET, boleh tengok di SINI. Adalah seorang hamba Allah yang cantik comel kiut miut bertanya tentang tips tambahan untuk Speaking Test. Oklah Cik Adik RAIHANAH oiii, Khaiz akan jawab soalan bernas tu... untuk pengetahuan korang, MUET exam ni ada 4 Part.. Speak, Read,Listen dan Write. Test pertama MUET selalunya mestilah bahagian SPEAKING. So, How to pass this test?
SPEAKING TEST:
Speaking test ada dua part, first ialah Individual Task ( TASK A ). Examiner akan bagi soalan dan korang akan jawab sorang2 tanpa ada gangguan orang lain... ( OF COZ DALAM BI KAN.... ) Untuk task A:
untuk kita faham lagi cara test ni dilakukan, posisi calon dan pemeriksa ialah seperti ini,

TOPIK RAMALAN MUET SPEAKING TEST

ASSALAMUALAIKUM,
Dalam MUET, Speaking test ni tak ada soalan yang betul2 fixed (tetap) dan sentiasa berubah2 mengikut kumpulan yang akan menduduki exam tersebut. Tapi tak salah untuk mencuba menghafal tajuk2 penting manalah tahu kan tetiba masuk soalan yang dihafal kan best tu... Apapun soalan ramalan ni mungkin tidak akan muncul dalam exam so kena bersiap sedia untuk jawab soalan yang berbeza dari apa yang kita hafal. Namanya pun soalan ramalan. Purata 10 per 100 Soalan pun belum tentu mengena, tapi apapun fokus nya tetap sama dan mesti bersedia sebelum terkena...

KORANG NAK TAHU CARA SKOR "A" SEJARAH DALAM STPM, SPM ATAUPUN YANG SEANTERO DENGANNYA...

Bismillahirrahmannirrahim...

....بسم الله الرحمن الرحيم

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani....

Assalamualaikum W.R.T Sahabat...KORANG NAK TAHU CARA SKOR "A" SEJARAH DALAM STPM, SPM ATAUPUN YANG SEANTERO DENGANNYA...
 Sebelum ni saya dah ceritakan mengenai sebab dan penyebab saya menulis blog ni dan yang seangkatan dengannya. Salah satu sebab yang saya utarakan ( Si PANJANG tanya, sebab apa tak ditimurkan ker? dibaratkan ker tapi diutarakan... ada sesiapa yang boleh jawab?) termasuklah nak berkongsi tips untuk belajar. 
Okeylah, sedikit kisah tentang peribadi ( Profile bak Kata Si PANJANG versi Orang Putih ) saya. Saya bukanlah budak yang terpandai atau terbijak (Mahupun yang terkacak... ) ketika menuntut di Sekolah dahulu. Ponteng sekolah macam orang lain juga, malas turun kantin waktu rehat macam orang lain juga, PANJANG KATA " I'm not different from others, but i'm different from someone " ( Ni pun Si PANJANG versi Orang Putih juga ).