Skip to main content

Nuffnang KU! Kau Merajuk Ke?

Assalamualaikum w.r.b


Hari ni dah masuk sebulan lebih atau 48 Hari dah Nuffnang sipanjangkata tak bergerak-gerak macam dah nazak sangat2... huhuhu.. selalu korang tengok entry blogger2 lain pasal keterujaan mendapat earning yang super tip top... CPUV best! CPC Meletup! dan lain2... Wa!.... Nak Nangis tengok Nuff Khaiz ni!.... 




Untuk menunjukkan kelukaan di hati ni, Khaiz karang sebuah lagu untuk MR. NUFF!

Kenapa... oh kenapa...
kau sudah tidak kembali...
adakah kau pergi...
buat selama-lamanya...

hatiku sedang menangis...
menangis mengingatkan dirimu...
setakat 27 hinggit...
tak berbaloi aku menunggu....

kenapa... oh kenapa....
kau sudah tidak kembali...
adakah kau pergi...
buat selama-lamanya...

Mengharapkan engkau kembali..
ku buatkan GA lagi sekali...
Insya'Allah akan mengerti...
Earningku akan kembali....

kenapa... oh kenapa....
kau sudah tidak kembali...
adakah kau pergi...
buat sementara waktu...
PULANGLAH OH PULANGLAH...
WAHAI NUFF NUFF KU SAYANG...

WAAAAA!.. MAK NUFFNANG CHEQ TAK MAU JALAN WAARHHH!!!!

Ha... kalau ada yang nak jadi komposer lagu boleh ambik lirik ni pastu karang ikut melodi korang suka... Khaiz sendiri pun dah siap kompose hehehhee...

Popular posts from this blog

TIPS NAK LULUS MUET SPEAKING TEST!

Assalamualaikum, baru-baru ni Khaiz ada post entry pasal MUET, boleh tengok di SINI. Adalah seorang hamba Allah yang cantik comel kiut miut bertanya tentang tips tambahan untuk Speaking Test. Oklah Cik Adik RAIHANAH oiii, Khaiz akan jawab soalan bernas tu... untuk pengetahuan korang, MUET exam ni ada 4 Part.. Speak, Read,Listen dan Write. Test pertama MUET selalunya mestilah bahagian SPEAKING. So, How to pass this test?
SPEAKING TEST:
Speaking test ada dua part, first ialah Individual Task ( TASK A ). Examiner akan bagi soalan dan korang akan jawab sorang2 tanpa ada gangguan orang lain... ( OF COZ DALAM BI KAN.... ) Untuk task A:
untuk kita faham lagi cara test ni dilakukan, posisi calon dan pemeriksa ialah seperti ini,

TOPIK RAMALAN MUET SPEAKING TEST

ASSALAMUALAIKUM,
Dalam MUET, Speaking test ni tak ada soalan yang betul2 fixed (tetap) dan sentiasa berubah2 mengikut kumpulan yang akan menduduki exam tersebut. Tapi tak salah untuk mencuba menghafal tajuk2 penting manalah tahu kan tetiba masuk soalan yang dihafal kan best tu... Apapun soalan ramalan ni mungkin tidak akan muncul dalam exam so kena bersiap sedia untuk jawab soalan yang berbeza dari apa yang kita hafal. Namanya pun soalan ramalan. Purata 10 per 100 Soalan pun belum tentu mengena, tapi apapun fokus nya tetap sama dan mesti bersedia sebelum terkena...

KORANG NAK TAHU CARA SKOR "A" SEJARAH DALAM STPM, SPM ATAUPUN YANG SEANTERO DENGANNYA...

Bismillahirrahmannirrahim...

....بسم الله الرحمن الرحيم

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani....

Assalamualaikum W.R.T Sahabat...



KORANG NAK TAHU CARA SKOR "A" SEJARAH DALAM STPM, SPM ATAUPUN YANG SEANTERO DENGANNYA...
 Sebelum ni saya dah ceritakan mengenai sebab dan penyebab saya menulis blog ni dan yang seangkatan dengannya. Salah satu sebab yang saya utarakan ( Si PANJANG tanya, sebab apa tak ditimurkan ker? dibaratkan ker tapi diutarakan... ada sesiapa yang boleh jawab?) termasuklah nak berkongsi tips untuk belajar. 
Okeylah, sedikit kisah tentang peribadi ( Profile bak Kata Si PANJANG versi Orang Putih ) saya. Saya bukanlah budak yang terpandai atau terbijak (Mahupun yang terkacak... ) ketika menuntut di Sekolah dahulu. Ponteng sekolah macam orang lain juga, malas turun kantin waktu rehat macam orang lain juga, PANJANG KATA " I'm not different from others, but i'm different from someone " ( Ni pun Si PANJANG versi Orang Putih juga ).